0item(s)

Du har ingen varer i handlekurven.

0item(s)

Du har ingen varer i handlekurven.

Product was successfully added to your shopping cart.

Personvern & Cookies

Våre vilkår

Ved å besøke og bruke dette nettstedet (stokke-sport.no), godtar du vilkårene som er gitt nedenfor.

Rettigheter

Stokke Sport har alle rettigheter til dette nettstedet og innholdet som publiseres her. Innhold, utforming og data på nettstedet er beskyttet etter åndsverkloven og annen lovgivning. Innholdet kan ikke endres, reproduseres, offentliggjøres, distribueres eller for øvrig anvendes for offentlige eller kommersielle forhold uten tillatelse. Ta gjerne kontakt med oss.

Ansvar for innhold på nettstedet

Stokke Sport endrer innholdet på nettsiden etter behov og kan når som helst, helt eller delvis, endre eller fjerne innholdet uten forvarsel. Enhver beslutning du måtte ta som følge av innholdet, er på eget ansvar.

Registrering av besøk og opplysninger

Når du besøker stokke-sport.no blir det ikke registrert opplysninger om deg, med mindre du selv aktivt legger inn opplysninger om deg selv. Men IP-adressen din blir anonymt registrert i besøksstatistikker. Statistikken bruker vi til å analysere bruken av nettstedet og bedre kvaliteten på innholdet. Ønsker du ikke å bli registrert av våre analyse-verktøy, kan du reservere deg fra dette ved å gå inn på https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/

I tilfeller der du ønsker å handle i nettbutikken og/eller ønsker å melde deg på nyhetsbrevet vårt, vil vi be deg om å registrere personopplysninger for å kunne gi deg nødvendig oppfølging.

Kommunikasjon

Avhengig av formålet med registreringen av opplysninger om deg vil vi sende deg informasjon knyttet til dette formålet. Dersom du ønsker å motta dette, er det nødvendig at du samtykker til dette når du registrerer deg. Når du handler i nettbutikken sender vi deg dessuten en e-post med ordrebekreftelse.

Linker til andre nettsteder

Stokke Sport kan inneholde linker til relevante kilder for opplysninger. Vi fraskriver oss fra alt ansvar for innholdet på nettsider det pekes til, eller produkter og tjenester som selges der, herunder evt. brudd på personvernlovgivning eller andre brudd på norsk lov.

Sikkerhet

Vi forplikter oss til å holde din informasjon sikker, for å forhindre uautorisert tilgang eller lekkasje. Vi benytter oss av elektroniske og fysiske rutiner for å sikre informasjonen vi tilegner oss gjennom www.stokke-sport.no

Personopplysninger registrert hos stokke-sport.no

stokke-sport.no behandler personopplysninger i henhold til kravene i personopplysningsloven. Personopplysninger vil først bli registrert når du oppretter en profil hos oss, eller melder deg på nyhetsbrevet vårt. Vi samler inn denne informasjonen for at du skal motta din bestilling eller vårt nyhetsbrev. Det registreres opplysninger om blant annet; navn, adresse, informasjon om bestillingen og om du har bekreftet at du har lest og godtatt salgsvilkårene. Sensitive personopplysninger vil ikke bli lagret. Under ingen omstendigheter vil denne informasjonen, selges eller videreformidles til en tredjepart.

Om du mener at informasjonen vi har om deg er feil eller har mangler, ber vi deg om å kontakte oss per e-post: webshop@stokke-sport.no, så fort som mulig. Vi vil deretter sørge for at feilen eller mangelen blir rettet opp.

Kontaktinformasjon

Vedrørende spørsmål om redaksjonelt innhold og bruk, spørsmål i tilknytning til innhold og bruk av nettbutikken samt personvern, redigering og fjerning av personopplysninger, kontakt oss på webshop@stokke-sport.no

Cookies

stokke-sport.no benytter seg av "cookies". Med cookies lagres brukerens adferd på brukerens harddisk på nettstedet den besøker. Informasjonen blir blant annet brukt som et hjelpemiddel for deg som bruker og til statistikk. Cookies innebærer ingen sikkerhetsrisiko, men funksjonen kan slås av i de fleste nettlesere gjennom et menyvalg. Dette vil imidlertid få konsekvenser for bruken av nettstedet og nettbutikken, spesielt da tidligere adferd ikke huskes, for eksempel innloggingspassord og lagrede produkter.

En oversikt over cookies benytter oss av

Oversikten lister opp cookies vi benytter oss av og hvilken informasjon de lagrer.

COOKIE nameCOOKIE Description
CART Informasjon om din handlekurv.
CATEGORY_INFO Informasjon på sidene, noe som gjør at nettbutikken laster raskere.
COMPARE Produktene du har lagt til sammenligning.
CURRENCY Foretrukket valuta.
CUSTOMER En kryptert versjon av din kunde ID i nettbutikken.
CUSTOMER_AUTH En indikator, om du er innlogget i nettbutikken.
CUSTOMER_INFO En kryptert versjon av kundegruppen du tilhører.
CUSTOMER_SEGMENT_IDS Lagrer kundesegment IDen.
EXTERNAL_NO_CACHE Et flagg som indikerer om caching er aktivert eller ikke.
FRONTEND Din økt ID på serveren.
GUEST-VIEW Tillater gjester å redigere egne ordre.
LAST_CATEGORY Kategorien du besøkte sist.
LAST_PRODUCT Produktet du så på sist.
NEWMESSAGE Indikerer om en ny melding er mottatt.
NO_CACHE Indikerer om cache er tillatt.
PERSISTENT_SHOPPING_CART En link til informasjon om din handlekurv og historikk, om du har besøkt en side.
POLL IDen til spørreundersøkelser du har svart på, på siden.
POLLN Informasjon om hvilke spørreundersøkelser du har svart på. 
RECENTLYCOMPARED Produktene du nylig har sammenlignet.
STF Informasjon om produktene du har sendt per e-post til venner.
STORE Butikkvisningen eller språket du har valgt.
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE Indikerer om en kunde har tillatt bruk av cookies.
VIEWED_PRODUCT_IDS Produktene du nylig har sett på.
WISHLIST En kryptert liste med produktene du har lagt i ønskelisten.
WISHLIST_CNT Antall produkter du har i ønskelisten.